EggID tojásbélyegzőTojások lebélyegzése manuálisan - egyszerűen, gyorsan és biztonságosan

A Modico®  gyártmányú  Eggid tojásbélyegző egy igazi alternatíva amellyel kiválthatók a drága automata inkjet típusú tojásbélyegző gépek. Ezzel a bélyegzővel óránként akár 7000 tojást tudunk megjelölni mindenféle nagyobb befektetés és erőfeszítés nélkül.

Az inkjet tojásbeélyegzőkkel ellentétben az  Eggid  tojásbélyegző nem igényel semmi karbantartást. Az ár - értékarányt tekintve szinte verhetetlen ez a tojásbélyegző, mellyel több mint 300 ezer tojás bélyegezhető le egy tintapárnával.

Nagyobb feldolgozó üzemekben kiválóan alkalmas arra, hogy a meghibásodott és éppen szerelésre váró inkjet tojásbélyegzőt kiváltva manuálisan nagyobb termeléskiesés nélkül folytathassuk tovább a munkát amíg az automata gépet megjavítják.

Biztonságos bélyegzés

a flexibilis felületű  Eggid  tojásbélyegzővel.

Ay  eggid tojásbélyegző flexibilis nyomtási felülete kiválóan alkalmazkodik mindenféle nem egyenes felülethez minden nagyobb probléma nélkül. Nincs szükség arra, hogy a tojásokat megfogjuk, kivegyük a tartóból ami higéniai szempontból nagyon előnyös illetve nagyban csökken a törés veszélye is. Egy picit hozzáérintjük a bélyegzőhöz és már rajta is van a jelzés mindenféle forgatás és pozicionálás nélkül. 
Nincs több törött tojás a bélyegző miatt.
Gyors bélyegzés

az integrált festékpárna segítségével.

Az eggid tojásbélyegzőnél a festékpárna be van építve a pecsétházba, így nincsen szükség külön festékező párnára. Ezzel pénzt és időt tudunk megtakarítani. Csak egyszerűen érintsük meg a tojásokat egymás után a bélyegzővel és már rajta is van a kívánt lenyomat. Az eggid tojásbélyegzővel több mint 7000 tojást tudunk megjelölni 1 óra leforgása alatt. 

Az eredeti gyári tintapárna kb. 30 ezer lenyomat készítésére elegendő. Ha kifogy egy egyszerű utántöltő segítségével újra feltölthetjük és újra kb. 20 ezer lenyomatot készíthetünk töltésenként.


Tiszta, éles lenyomatok

Az eggid tojásbélyegző tintája nem kenődik, élelmezésügyileg biztonságos és ellenáll a forralásnak. A bélyegző párna nagy felbontása miatt a lenyomatok éles képet adnak. Mivel mint már említettük a tinta a bélyegző szerves része nincs szükség külön tintázó egységre, így eggyel kevesebb dolog ami összetintázna a kezünket.